"The Best Of Pentatonix Christmas" udělá vaše Vánoce ještě krásnější

13.12.2019 08:25 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vokální pětice Pentatonix se proslavila a cappella předělávkami velkých hitů, na startu jejího úspěchu ale byly hlavně vánoční skladby, k nimž se během dosavadní kariéry několikrát vrátila. Na letošní album "The Best Of Pentatonix Christmas" poskládala ty nejúspěšnější z nich a doplnila je o pár novinek.
8/10

Pentatonix - The Best Of Pentatonix Christmas

Skladby: Deck The Halls, Carol of the Bells, God Only Knows, Hallelujah, Dance of the Sugar Plum Fairy, Mary, Did You Know?, Joyful, Joyful (feat. Jazmine Sullivan), Do You Hear What I Hear? (feat. Whitney Houston), Winter Wonderland / Don't Worry Be Happy (feat. Tori Kelly), White Winter Hymnal, Grown-Up Christmas List (feat. Kelly Clarkson), You're A Mean One, Mr. Grinch, When You Believe (with Maren Morris), Here Comes Santa Claus, How Great Thou Art (feat. Jennifer Hudson), That’s Christmas to Me, Coldest Winter (Bobby Alt Drum Mix)
Vydáno: 25.10.2019
Celkový čas: 63 minut
Vydavatel: RCA

Je jasné, že pokud vás sváteční písně za srdce nechytají a a cappella provedení vás nebaví, tahle deska rozhodně není pro vás. Pokud vás ale fascinuje, co někteří lidé dokážou udělat se svými hlasy, a navíc vám písně spojené s vánočním obdobím vyvolávají milý úsměv na tváři, pak je tahle výběrovka Pentatonix pro vás naprosto ideální. A během svátečního období může u vás doma navodit tu pravou pohodu, aniž byste posté slyšeli "Tichou noc".

Kapela za svou dosavadní kariéru nahrála několik desítek svátečních písní, takže měla rozhodně z čeho vybírat. Všechny přítomné skladby samozřejmě nejsou koledy, ve velmi širokém významu tohoto slova, ale "Deck The Halls" či i po letech stále úchvatná "Mary, Did You Know?" samozřejmě nemohou chybět. Opět potěší skvělý mash-up "Winter Wonderland / Don't Worry Be Happy" s hostující Tori Kelly, Cohenova "Hallelujah" je v jejich provedení mimořádně silná i přesto, že jste určitě slyšeli deset dalších covervezí od jiných interpretů. Vše skvěle uzavře "Coldest Winter" ve verzi s trochou bicích orgií v závěru.

Nová verze "Do You Hear What I Hear?", kterou skupina namíchala s provedením Whitney Houston, či "God Only Knows" mezi novinkami pak jen korunují opravdu povedenou vánoční kolekci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY