Kryštof a Sima Martausová nazpívali titulní píseň ke třetímu pokračování "Bobulí"

30.11.2019 08:31 - Filip Vahala | foto: Nikolaj Arichtev

Do kin právě míří český snímek "3Bobule" (navazuje samozřejmě na úspěšné filmy "Bobule" a "2Bobule") a cestu mu klestí nový song od nejznámější kapely u nás. Text i hudbu písně "Hvězdáři" složil Richard Krajčo, o produkci se postaral Ondřej Fidler, nástroje nahrál celý band Kryštof a příjemným doplněním byla sympatická slovenská zpěvačka Sima Martausová.

Kryštof startuje novou éru. "New song, new sound, new Krystof," píše havířovská formace na sociálních sítích. Že Krajčo umí dělat hity, už dávno víme a i zde se dá předpokládat, že se skladba v rádiích ujme. Velkou zásluhu na tom bude mít hlavně chytlavý refrén s houpavým beatem. Ten by zprvu mohl působit dost neoriginálně, ale díky modernímu zvuku a dechovým nástrojům se vám brzy zaryje pod kůži. Škoda jen, že se skupině nepodařilo vyhnout se typickému popovému klišé: "Jéé, jéé, jéé, óóó, óóó." Martausová je dobrým zpestřením, zasloužila by si ale více prostoru.

Klip tentokrát netočila režisérka a frontmanova manželka Karin Babinská, ale Ondřej Urbanec. Podobné propagační vizuály většinou předkládají úryvky z chystaného snímku, a často se tak stávají nezáživnou podívanou. Urbanec se tohoto úkolu ale zhostil skvěle a zvládl mezi úryvky zařadit i vlastní příběh ústřední dvojice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY