Anna K. na svém předvánočním turné představuje své největší hity v akustických verzích

27.11.2019 16:58 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Po úspěchu loňského zimního turné "Světlo akusticky" se Anna K. rozhodla v unplugged hraní pokračovat i letos. Některé písně v upravených aranžích ostatně zpívala i v létě na festivalech. Během turné zaznějí kromě jejích největších hitů samozřejmě i skladby ze stále aktuálního alba "Světlo", které hudebnice připomněla na konci září klipem k "Pyramidě boha slunce", díky kterému můžeme atmosféru jejích vystoupení okusit.

"V době předvánočního stresu jsou podle mě takové koncerty ideální příležitost posadit se, trochu se zaradovat a vydechnout. Písničky v aranžích pro akustické hraní jsou mnohem klidnější, mají jinou atmosféru, připadají mi mnohdy i silnější. Lidé sedí, často se vystoupení odehrávají v divadlech. A stejně si i v těch divadlech na konci diváci stoupnou a roztančí se," prozradila Anna v našem rozhovoru.

Koncertní šňůra započala 1. listopadu v Holešově a skončit měla 16. prosince ve Valašských Kloboukách, vystoupení ve Stříbře se však z důvodu rekonstrukce prostor přesouvá na 19. ledna příštího roku. Na některé zastávky zbývají poslední vstupenky, většina hlásí zcela vyprodáno. Annu a její kapelu na pódiu doprovází vždy i dětský sbor - buďto lokální, nebo Dětské Sborové Studio Ostrava-Jih, či v pražské Hybernii dokonce Kühnův dětský sbor. "Dětská energie atmosféru koncertu nádherně rozzáří, moc se na to těším!" vzkazuje zpěvačka.

Zbývající zastávky předvánočního akustického turné:

27. 11. Valdice u Jičína - KC
4. 12. Praha - Hybernia
9. 12. Plzeň - Depo2015
12. 12. Český Krumlov - Divadlo
14. 12. Česká Lípa - KD Crystal
16. 12. Valašské Klobouky - KD Klobučan
19. 1. 2020 Stříbro - Kino Slavie



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY