Marpo se v klipu k písni "Víkend" cítí jako král

26.11.2019 14:11 - Hana Bukáčková | foto: Tony Košař

Marpo není žádný vypatlaný rapper ani světec. Ví, co dělá, co zpívá, a na nic si nehraje. Proto ho mám ráda. Za pár dní bude mít venku druhou desku se spřízněnými kumpány z TroubleGangu. Počin ponese jednoduchý název "DVA", který označuje druhou spolupráci, ale potenciálně i novou éru, s novým manažerem, novými plány.

Čerstvě vypuštěná singlovka "Víkend" se z alba vymyká svým rádiovým potenciálem, i když slovo rádiový je vzhledem k množství vulgarismů zavádějící. Ale má moderní, roztancovaný sound, na který rozhlas slyší. Skladba nemohla mít lepšího načasování než v pondělí, kdy všichni vzpomínáme na sotva skončené dva dny volna.

Ani vizuál není zrovna vhodný pro mladší jedince. Při pohledu na záběry to vypadá, že TG mají kocovinu ještě teď. Evidentně vydařená party by mohla směle konkurovat těm z amerických komedií. Nechybí alkohol, drogy, sex a erotično ve vzduchu...

Bujarými večírky před koncerty či po nich je tenhle gang přímo pověstný. Bez kapky špiritusu jeho členové už ani nevylezou na pódium, dává jim to potřebné nakopnutí, aby se s rozpumpovanými fanoušky naladili na stejnou vlnu.

Marpo, král diskoték? Proč ne. Píseň mě celkem baví, i když je v podstatě o ničem. Zpívat o chlastu není kdovíjaké umění a klip je kopírákem obsahu. Co na tom ale záleží - tahle banda jde do všeho po hlavě na 100 %... Prostě TroubleGang, nebo nic!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY