Michael Jackson se posmrtně dočká filmu i broadwayského muzikálu

25.11.2019 18:41 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

I když by se mohlo zdát, že po zveřejnění působivého dokumentu "Leaving Neverland" budou všichni od Michaela Jacksona dávat ruce pryč, není tomu tak. Jakkoli se asi už nikdy nedozvíme, jaká je celá pravda o jeho pedofilních sklonech, jeho hudba žije dál. A bude žít dál i díky chystanému filmu a muzikálu na Broadwayi.

Filmového biopicu se neujal nikdo jiný než Graham King, který stál za "Bohemian Rhapsody" o Freddiem Mercurym a kapele Queen. O tom, že své angažmá v životopisných filmech o hudebních hvězdách bere vážně, svědčí i fakt, že v současnosti pracuje i na snímku o kapele Bee Gees. Příběh o králi popu by se měl zabývat celým jeho životem od dětství v Jackson 5 až po smrt v roce 2009. A vynechat by neměl nic - věnovat by se měl právě i nařčením ze sexuálního obtěžování dětí.

Snad o něco dříve by měl mít premiéru také chystaný "MJ the Musical" na Broadwayi. Ten by se měl ale týkat převážně Jacksonových hudebních úspěchů do přibližně třiceti let jeho věku. Oba projekty jsou každopádně teprve v raném stádiu vývoje, takže není známo, kdy by se fanoušci mohli dočkat výsledků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY