Reunion Oasis je v nedohlednu, Liam s Noelem se do sebe zase pustili

20.11.2019 18:19 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Patříte mezi ty, kdo stále doufají, že slovní přestřelky mezi bratry Gallaghery jednou skončí, Liam s Noelem si padnou kolem krku a po pár měsících si užijeme reunionu Oasis třeba pod širým nebem v Letňanech? Asi je třeba konečně přijmout krutou pravdu, že se to s pravděpodobností hraničící s jistotou nikdy nestane.

Starší z bratrů se nyní nechal slyšet, že jedním z největších důvodů, proč je comeback jejich společné kapely téměř nemožný, je Liamův Twitter. Na této sociální síti se totiž objevují nejen jeho moudra, ale také urážky bratra a občas i jeho rodiny. Podle Noela je každý další tweet "hřebíkem do rakve" případného reunionu. Dodal, že nechápe, jak si Liam vůbec může myslet, že by s ním po tom všem, co o něm na Twitteru napsal, vlezl na pódium. A že toho opravdu nebylo málo.

Liam si to samozřejmě nenechal líbit a svěřil se svým fanouškům, že se jeho bratr pokoušel nechat jeho twitterový účet dokonce zrušit, což se mu prozatím nepodařilo. Přitom ho nazval "little fart", tedy malým prdem. Taky máte pocit, že už to pomalu přestává být zábava?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY