Skupina Doctor P.P. ovládla Malostranskou Besedu

18.11.2019 18:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Šílenství, tanec, skvělá nálada - to všechno bylo v pátek na koncertě dvou kapel: slovenské formace Smola a hrušky a legendární Doctor P.P.

A přitom se dlouho očekávaný koncert málem neuskutečnil. Při prvních písničkách slovenské skupiny se po použití efektu kouře spustil požární alarm a záhy dorazila dvě auta hasičů. Poplach se rychle vysvětlil a show zdárně pokračovala.

Doctor P.P svou energií ovládl pražské publikum, které freneticky tančilo a zpívalo. A po koncertě odpověděl na několik otázek.

Jak vám společné vystoupení sedlo?

My ze Spokem (zpěvák Smola a Hrušky) jsme si společné vystoupení fakt užívali. Už proto, že je mezi námi velmi markantní výškový rozdíl, což při zpívání duetu "Štěstíčko" vypadalo hodně vesele, stejně jako ve videoklipu, který jsme k němu natočili.

Jaká byla atmosféra v jednotlivých městech, kde to bylo nejlepší?

Já myslím, že všude to bylo super. Ale to je naštěstí všude, kam se lidi chodí muzikou bavit. Ale nejvíc našich kamarádů dorazilo samozřejmě do Prahy, kde jsme si užili parádní afterparty.

Co tě z tohoto miniturné nejvíc potěšilo?

Nejvíc mě potěšilo, že jsme se konečně po letech vrátili k vlastním koncertům a že nás docela znají i lidé na Slovensku, kde jinak skoro nehrajeme.

Nějaké budoucí plány se skupinou Smola a hrušky?

My už jsme se spolu před lety potkali na turné s Rybičkama 48. Věřím, že spolu ještě něco vymyslíme. Každopádně Spoko, kterého považuju za skvělého skladatele, pro nás píše novou píseň na album, které chceme vydat v příštím roce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY