Robbie Williams si do "Bad Sharon" pozval boxera Tysona Furyho

17.11.2019 17:19 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Upřímně, Robbie Williams ze svého chystaného svátečního dvojalba "The Christmas Present" vydal už tolik ukázek, že jsme vás tou další už nechtěli otravovat. Jenže až si poslechnete "Bad Sharon", zjistíte, že jsme prostě museli. Z pětice dosud vypuštěných ochutnávek je totiž jednoznačně tou nejlepší a nejzábavnější.

Robbie si do ní pozval opravdu netradičního hosta - boxera Tysona Furyho, kterého potkal minulý rok během svých koncertů v Las Vegas. Když si spolu povídali v šatně, napadlo britského zpěváka, že by spolu mohli nazpívat duet. Výsledkem je právě tato skladba o opileckých radovánkách během vánočních svátků, kterých se účastní i jistá Sharon. Pod stromečkem si ji asi nepustíte, ale při večeři s kamarády vám určitě zvedne náladu.

Protože opakování je matka moudrosti, připomínáme, že osmadvacet svátečních melodií v podání Robbieho Williamse si budete moci pořídit už v pátek 22. listopadu. Ve stejný den by měl mít premiéru i další singl "Time for Change", který bude doprovozen i videoklipem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY