V únoru 2020 vyjde šesté album Hollywood Undead "New Empire, Vol. 1"

16.11.2019 12:55 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Že se ve stáji amerických rockerů Hollywood Undead něco děje, předznamenal již singl "Already Dead", který kapela vypustila před necelým měsícem. Nyní jsou venku informace o nové, v pořadí šesté desce "New Empire, Vol. 1". Ta vyjde na svátek zamilovaných 14. února 2020 a najdeme na ní devět písní včetně singlu "Already Dead" a aktuální novinky "Time Bomb", které naznačují, že o žádnou romantiku rozhodně nepůjde.

Společně s novinkovou nahrávkou se Hollywood Undead vydají na tradiční evropské turné. Čeští fanoušci si budou moci novou hudbu naživo poslechnout 6. března v Bratislavě, případně 9. března v Berlíně, které jsou naší republice nejbližšími zastávkami. Během celého turné, které začíná 16. února v Barceloně a končí 18. března v Kodani, je budou doprovázet další američtí rockeři Papa Roach.

S "New Empire, Vol. 1" skupině pomáhal renomovaný producent Matt Good, který v minulosti spolupracoval třeba se Sleeping With Sirens či Asking Alexandria. "Naším cílem bylo hned od začátku tvořit hudbu, která stojí osamoceně od našich ostatních alb, a přesto hladce zapadá do toho, co jsme dříve vytvořili. Základem je starý zvuk a zároveň vytváříme nový," vysvětluje zpěvák a baskytarista Johnny 3 Tears. Nezbývá než se těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY