Noel Gallagher nachystal další EP. Vyjde ale až v březnu

15.11.2019 17:07 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Noel Gallagher na letošek nenaplánoval žádné nové řadové album, slíbil ale trojici ípíček. A plán mu v podstatě vyjde, jen místo letos bude platit během jednoho roku. První EP "Black Star Dancing" vyšlo v červnu, druhé "This Is The Place" v září a toho třetího se dočkáme v březnu příštího roku.

Není úplně jasné, proč v době, kdy od ohlášení desky po její vydání uplyne klidně jen týden, se Noel rozhodl s vydáním tak dlouho čekat, zvlášť když už je známý i tracklist a obal, ale můžeme se s ním mírně svátečně naladit alespoň se singlem "Wandering Star", který EP předchází. Velké využití trubkových zvonů (neboli Mikem Oldfieldem proslavených tubular bells), tamburín (nebo že by to byly rolničky?) a backvokálů dodává skladbě na nečekané pompéznosti, která se před Vánocemi rozhodně hodí.

EP "Blue Moon Rising" pod hlavičkou kapely Noel Gallagher's High Flying Birds bude kromě titulní skladby obsahovat i její dva remixy ("The Reflex Revision" a "7'' Mix") a dvě další skladby "Wandering Star" a "Come On Outside". Datum vydání je stanoveno na 6. března 2020.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY