Honza Bendig pozval Milana Peroutku do nového klipu "V myšlenkách"

12.11.2019 08:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zpěvák Honza Bendig neustále intenzivně pracuje na svojí sólové kariéře a jeho produkčně propracované klipy sbírají miliony views. Po několika spolupracích se slavnými kolegyněmi (jako například Monika Bagárová, Věra Bílá, Ewa Farna či Markéta Konvičková) oslovil Honza nyní ke spolupráci zpěváka a známého moderátora Milana Peroutku.

Hlavní roli v klipu získala česká MIss Earth Kristýna Kubíčková. Může se zdát, že je přítelkyní obou hlavních aktérů, na konci videoklipu ale přijde docela nečekané rozuzlení. Text songu je opět česko-romský. Režie klipu se ujal Lukáš Rejmon, kameru měl na starosti Honza Strach.

"Jsem rád, že díky tomu, že v klipech zpívám česko-romsky, učím jak romské děti, tak i širší českou veřejnost tento krásný jazyk, a dokazuji tak, že se jedná i o hezký zpěvný jazyk," dodává Honza.

Toho v blízké době čeká natáčení hned několika dalších singlů a videoklipů a až do konce roku více jak třicítka koncertů. "Tenhle rok považuji, co se týče práce, za jeden z nejúspěšnějších a jsem pořádně nakopnutej do práce, aby ten další byl zase o pár met lepší," uzavírá oblíbený romský zpěvák.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY