Ozzy Osbourne vydá po deseti letech album. "Ordinary Man" vyjde v lednu

11.11.2019 11:08 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Ozzy Osbourne i přes všechny zdravotní komplikace, které vyústily v přesunutí značné části rozlučkového turné, dokončuje dvanáctou studiovou nahrávku. K poslechu bude již v lednu příštího roku. Album ponese název "Ordinary Man" a i kvůli zmíněným zdravotním problémům, jež tuto metalovou legendu poslední měsíce provázejí, se opírá právě o tematiku smrtelnosti či zranitelnosti. Tu odkrývá také pilotní singl "Under The Graveyard", inspirovaný soudobým rockovým soundem.

Informace potvrdila Ozzyho manželka Sharon krátce po vydání songu "Take What You Want", v němž Osbourne hostoval po boku Post Maloneho. Skladbu produkoval Andrew Watt a právě touto spoluprací začala celá jeho rychloakce s "Ordinary Man".

Ozzyho pak ve studiu doplnili hvězdní spolupracovníci z rockového prostředí. Za bicí usedl Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) a s baskytarou vypomáhal Duff McKagan. Poprvé od alba "The Ultimate Sin" z roku 1984 se na novince nepodílel dlouholetý kytarista kapely Zakk Wylde. Zůstává ale nadále členem sestavy, která pojede zbytek turné "No More Tours 2".

Pokud by vás zajímalo, kdy se odehraje přeložený pražský koncert, právě bylo oznámeno, že se tak stane 13. listopadu 2020 v O2 areně. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti, speciálními hosty na všech koncertech zůstávají Judas Priest.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY