Třetí deska Meghan Trainor konečně vyjde koncem ledna 2020

08.11.2019 08:04 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ač se to nezdá, za chvíli to budou už čtyři roky, co Meghan Trainor vydala svou druhou desku "Thank You". Následovník s názvem "Treat Myself" měl stanovené datum vydání už na 31. srpna 2018, nahrávka ale nakonec nevyšla a dočkáme se jí až 31. ledna 2020, tedy téměř o rok a půl později.

Meghan Trainor - Treat Myself
© facebook interpreta
Důvodem k tam dlouhému odkladu byla podle zpěvačky skutečnost, že stále skládala nové písničky, které chtěla na svou třetí řadovku zaznamenat. Deska tak má už i druhou verzi obalu, kterou vidíte vedle textu. Fanoušci interpretky hitu "All About That Bass" (kterou u nás snad ještě více proslavila Ewa Farna s přepracováním nazvaným "Boky jako skříň") ale své příznivce nenechala úplně na suchu. V únoru letošního roku jako malou náplast vydala alespoň šestipoložkové ípíčko "The Love Train" související s její svatbou.

Prvním singlem a videoklipem z "Treat Myself" se stala moderně znějící skladba "Wave", v níž hostuje Mike Sabath. Ze zcela jiného soudku, mnohem více baladického, je druhá zveřejněná písnička "Workin' On It", v níž jí pro změnu vypomohly Lennon Stella a Sasha Sloan. Obě ukázky z nové desky si můžete pustit pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY