Sting zahraje v červenci ve Slavkově u Brna

05.11.2019 19:03 - Milan Menčík | foto: Universal Music

Společnosti Cherrytree Management a Live Nation potvrdily, že Sting příští rok v létě vyrazí do Evropy s programem "My Songs" a zcela poprvé se představí v neděli 5. července 2020 v Zámecké zahradě ve Slavkově u Brna. Vstupné v ceně 1 690 Kč je k mání v sítích TMaster a TPortal.

"Sting: My Songs" bude dynamická show se zaměřením na nejoblíbenější Stingovy skladby mapující kariéru tohoto sedmnáctinásobného držitele ceny Grammy. V rámci koncertu zazní písně jeho sólové kariéry, jakož i skladby skupiny The Police. Fanoušci mohou očekávat, že uslyší hity jako "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Roxanne", "Demolition Man" a řadu dalších, které představí v doprovodu své rockové skupiny. Tu tvoří Dominic Miller (kytara), Josh Freese (bicí), Rufus Miller (kytara), Kevon Webster (klávesy), Shane Sager (harmonika), Melissa Musique a Gene Noble (vokály).

24. května vyšlo nové album s názvem "My Songs", které obsahuje soudobé interpretace jeho nejslavnějších hitů, následované světovým turné stejného jména. Světové turné Sting's 'My Songs' je svižná, dynamická show představující jeho nejoblíbenější písně z dlouholeté kariéry tohoto sedmnáctinásobného držitele ceny Grammy.

Zvláštní vydání kritikou uznávaného alba "My Songs" bude k dispozici 8. listopadu a bude obsahovat bonusové CD s novými koncertními nahrávkami ze světového turné "My Songs World Tour". Současně bude 8. listopadu vydáno digitální album s názvem "My Songs: Live" obsahující jedenáct nových koncertních nahrávek, které byly rovněž zachyceny na světovém turné "My Songs World Tour". Příští rok Sting uvede program "My Songs" v Las Vegas, od pátku 22. května 2020 se představí v Colosseum v Caesars Palace. Na koncertech budou představeny Stingovy skladby s dynamickými vizuálními odkazy na některé z jeho ikonických a inspirativních videoklipů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY