Ash zrekapitulují svou kariéru, turné je zavede i do Prahy

05.11.2019 16:29 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Trojici Ash si možná pamatujete jako rozjívené mladíky s kytarovými hitovkami. I oni však už mají něco za sebou, a tak na příští rok ohlásili výběrové album. Pod názvem "Teenage Wildlife: 25 Years of Ash" vyjde 14. února.

Kapela bere rekapitulaci své kariéry poměrně poctivě, a tak šestatřicet písniček rozmístila hned na dva disky. Kromě známých hitů "Girl From Mars" či "A Life Less Ordinary" mezi nimi najdeme i jednu zbrusu novou skladbu "Darkest Hour Of The Night". Videoklipu se ovšem prozatím dočkala letitá píseň "Jack Names The Planets", která prošla remasteringem. Video tvoří pouze různé záběry z historie skupiny.

Pokud by někomu přišly ty bezmála čtyři desítky písniček málo, může si pořídit limitovanou trojdiskovou edici, na níž najde další cédéčko s osmnácti raritními kousky. Předobjednat si ji můžete třeba na oficiálním webu formace, kde si můžete projít i kompletní tracklist všech tří nosičů.

Ash samozřejmě na podporu bestofky vyjedou i na turné. A 3. března příštího roku zavítají i do pražského Futurum Music Baru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY