Projekt Lindemann přijede poprvé do České republiky

04.11.2019 11:11 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Projekt Lindemann, za kterým stojí lídr skupiny Rammstein Till Lindemann a švédský hudebník Peter Tägtgren, známý z deathmetalové formace Hypocrisy a industrialně metalových Pain, vydají již 22. listopadu svou druhou desku "F & M". Tu se rozhodli představit i naživo, a to na prvním velkém evropském turné, které bude čítat dvanáct koncertů v osmi zemích. K radosti tuzemských fanoušků mezi zastávkami nechybí ani Česká republika.

Lindemann debutovali v roce 2015 povedeným albem "Skills In Pills", kde se zpěvák Rammstein překvapivě ujal angličtiny namísto svého rodného jazyka, kterým se prezentuje ve své domovské skupině. S novinkou se ovšem k němčině opět vrací. Co ovšem zůstává, je míra provokace a hudebního experimentování. Důkazem jsou aktuální singly "Steh Auf", "Ich Weiß Es Nicht" a "Mathematik".

Kontroverzní duo se představí v prostorách O2 universa v Praze, kde zahrají 10. února 2020. Vstupenky jdou do prodeje v pátek 8. listopadu na webu Ticketmaster. Cena lístků se pohybuje od 1 390 do 1 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY