Herec Kiefer Sutherland přiveze do Prahy své letošní album

31.10.2019 16:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kiefer Sutherland je více než třicet let profesionálním hercem s rolemi ve filmech jako "Stand By Me", "The Lost Boys", "Young Guns", "Flatliners", "A Few Good Men", "A Time To Kill", "Dark City", "Melancholia" a ve westernu "Forsaken". Hrál i v TV sérii "24". Kiefera Sutherlanda budou moc tuzemští fanoušci vidět živě 15. února v pražském Lucerna Music Baru.

Kiefer Sutherland po svém kritikou velmi příznivě přijatém debutu z roku 2016 "Down In A Hole" vydal letos v dubnu u firmy BMG své druhé album "Reckless & Me". To je druhou kapitolou hudební poutě, při které Sutherland odehrál stovky koncertů. Anglický The Guardian napsal: "Hvězda akčních filmů předvedla skvělý koncert country hudby nasáklé whisky," zatímco americký Rolling Stone tvrdí, že "jeho netuctový hlas je prodchnutý vášní."

Vstupenky za 690 Kč + poplatky jsou od pátku 1. listopadu 10:00 na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků) a sítích GoOut, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě za 790 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY