Lucie Bílá pokřtila nové album "Ta o mně" a hned dostala zlatou desku za prodej

24.10.2019 11:37 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Nové album Lucie Bílé "Ta o mně" se ještě nestihlo pořádně ohřát na pultech prodejen a už je oceněno zlatou deskou. Navíc ho sama protagonistka stihla pokřtít v pražském Vnitroblocku. Kmotrem desky se stal její spolupracovník a pianista Petr Malásek: "Kdo jiný by měl album pokřtít než Petr? Patříme k sobě jako řízek k bramborovému salátu," vysvětlila s úsměvem zpěvačka svůj výběr.

Na křtu nechyběli ani ti nejbližší z jejího okolí, kteří si zahráli i v nejnovějším klipu "Mám ráda život". A nejen ti. Producenti nahrávky Martin Maxo Šrámek a Andrej Hruška pak společně s Lucií Bílou převzali zlatou desku za prodej alba.

Jako bonus také zpěvačka prezentovala vlastní kávu LB Coffee. "Celý život mě někdo zval na kávu a já ne vždy mohla nabídku přijmout. Teď jim to vynahrazuji tím, že zvu všechny na kávu já. Káva je pro mne zdraví, rituál, nabírám z ní energii, kterou pak mohu posílat dál," říká o svém vztahu k tomuto nápoji Bílá. Několik druhů káv je pojmenováno po rolích, které byly v jejím životě stěžejní. Z každého prodaného kilogramu putuje třicet korun na charitativní činnost.

Nové písně včetně singlu "Mám ráda život" Lucie Bílá představí na Vánočním koncertu v O2 areně 10. prosince.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY