Depeche Mode vydávají boxset "MODE" se všemi studiovými alby a dosud neslyšenými skladbami

22.10.2019 10:51 - Milan Menčík | foto: Tomáš Rozkovec / musicserver.cz

Móda vydávání různých sběratelských edic a boxsetů se nevyhnula ani Depeche Mode. Už 22. listopadu tak vyjde jejich kolekce s názvem "MODE", která posbírá vše podstatné, co kapela během své existence vydala, a doplní to ještě několika bonusy.

Depeche Mode - Mode
© facebook interpreta
Tahle britská formace si svojí tvorbou neustále drží vysoký standard a získává stále mladší fanoušky. Těm je potřeba připomenout celou historii DM, a tak v této krabici najdou všech čtrnáct studiových alb a k nim nikdy nevydaný materiál. "Všechno, co jsme do tohoto černého boxsetu vložili, je moderní reflexí toho, kdo jsme a odkud jsme přišli. Tato edice nemůže být víc Depeche Mode, než je," tvrdí skupina v oficiálním prohlášení.

Komplet vychází jako číslovaná a limitovaná edice. Disky budou uloženy v černé krychli a každý bude navíc zabalen do černé obálky. Obaly originálních alb byly pro tento box exkluzivně přepracovány do jednotných black & black designů. Čtyři další bonusové disky nabízejí chronologickou kolekci nealbových singlů, b-stran a bonus tracků. Doprovodem zvukových nosičů bude i pozlacená 228stránková kniha, která bude obsahovat texty všech skladeb. Na sestavení boxu se podíleli všichni členové kapely, chtěli tím zdůraznit svou kolektivní viscerální sílu a dopad.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY