Megaphone mění styl, zvuk i sestavu. Novou éru startuje albem "In Time"

18.10.2019 17:07 - Hana Bukáčková | foto: archiv kapely

Pražská původně funková kapela Megaphone si pro fanoušky připravila pořádný balík překvapení. Zásadně změnila svůj styl, zvuk i sestavu. Tytam jsou pohledné a zpěvné vokalistky, místo nich nastoupila elektronika a moderní indiepopový taneční kabátek.

Inspiraci muzikanti čerpali ze současné britské indie scény s lehkým dotykem toho lepšího z 80. let. "Již dlouho jsme věděli, že chceme zásadní změnu, ale přerod z funkové do indie-electropopové kapely se nestane za jeden den. Více než rok pracujeme na nových písních, zvuku, show i vizuálu nového Megaphone. S novým stylem a soundem chceme v roce 2020 objet kluby a vrátit se i na velké festivaly jako Colours of Ostrava, Rock for People a další," komentuje zpěvák Bob Sláma.

Předzvěstí změny byl zkraje roku singl "Don't Be Late". Ten nebude chybět na novém albu "In Time", které produkoval uznávaný slovenský producent a člen kapely Lavagance Marek Rakovický. Výsledek více než roční práce pokřtí formace v sobotu 2. 11. v Café V lese, jeho kmotrou bude zpěvačka Klára Vytisková.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY