Lucie Bílá v novém klipu oslavuje svůj život

18.10.2019 12:16 - Milan Menčík | foto: Lenka Hatašová

Podzim je pro vydávání nových desek časem jako stvořeným a své o tom ví i Lucie Bílá. Tři roky po vydání předchozího řadového alba "Hana" (v mezidobí vydala reedici své klasiky "Missariel" a pokračování svého vánočního titulu "Bílé vánoce Lucie Bílé 2") přichází s nahrávkou, která má všeříkající název "Ta o mně". Aktuálně ji propaguje videoklip "Mám ráda život", který režírovala Tereza Kopáčová, za kamerou stál Jan Malíř.

Lucie Bílá - Ta o mně
© facebook interpreta
Nové album je plné velmi osobních písní a niterných pocitů naší nejznámější zpěvačky a takový je i hravý a usměvavý klip k písni, kterou napsal Marek Ztracený. I ten si zahrál ve videu například po boku Jana Toužimského z Arakainu a dalších členů rodiny a nejbližšího okolí Bílé. Celé to působí mile, hravě a odlehčeně, stejně jako způsob zpěvu interpretky. Ta zde vůbec netlačí na pilu, její přednes je naopak lehký jako vánek a přitom přesný.

Vedle nové desky, která je plná zvučných autorů (od zmiňovaného Ztraceného přes Janu Kirschner, Katku Knechtovou až po Jananas), Bílá představuje i svou novou značku výběrové kávy LB Coffee. "Věřím, že vám káva vykouzlí tu správnou atmosféru k poslechu," vzkazuje zpěvačka svým fanouškům. Na 10. prosince pak chystá držitelka nespočtu ocenění speciální vánoční galakoncert v pražské O2 areně. Chybět nebude kapela Petra Maláska, Bílý sbor, symfonický orchestr, 3D hologramy a poprvé naživo zaznějí i ochutnávky z nového alba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY