Pipes And Pints zpívají v klipu "A Million Times More" všem statečným srdcím

16.10.2019 17:45 - Hana Bukáčková | foto: archív kapely

Před pražským křtem aktuální desky "The Second Chapter" přicházejí znovuvzkříšení Pipes And Pints s novým videem. Na řadu přišla píseň "A Million Times More", která album otevírá. Je o svobodě, která není zadarmo - někdy za ni musíme bojovat a jít si za ní.

Klip vznikal ve spolupráci s hudebním publicistou Pavlem Andělem a režisérem Tomášem Bláhou. "Pipes jsou pro mě jasným důkazem, že všechno jde, když se chce. Kňouráním a stěžováním na poměry na české hudební i mediální scéně si k ničemu nepomůžete," zdůvodňuje svoji spolupráci s kapelou Anděl, který ztvárňuje jednu z ústředních postav - vytíženého zaměstnance, na kterého se valí víc a víc práce... Dalšími aktéry ve snímku jsou baletka, boxer a šikanovaný kluk. Jejich osudy se v závěru protnou, víc ale neprozradíme.

"Nový klip je vzkaz všem statečným srdcím: Jděte si za tím svým, ať už pocházíte z jakéhokoliv prostředí, jedeme v tom všichni," vysvětluje Vojta Kalina a dodává: "Na koncertech Pipes můžete na všechny starosti všedního dne zapomenout, upustit páru a stát se součástí party, která vřele přijme mezi sebe kohokoliv, kdo se z toho všeho, co život přináší, nepo-." A má pravdu!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY