Mandrage rozehrávají v klipu "Vidím to růžově" vášnivou a místy nebezpečnou love story

14.10.2019 11:09 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Neuběhly ani dva roky a Mandrage se hlásí o slovo s novou deskou. Její vydání slibují do Vánoc a v únoru k ní vyrazí na turné po velkých sálech, včetně pražského Fora Karlín či brněnského Sono Centra.

Prvním singlem se stala píseň "Vidím to růžově". Její produkci má na svědomí Adrián Líška, který spolupracoval například s Emmou Drobnou a bubnuje v kapele Majka Spirita. Autorem skladby je kytarista skupiny Pepa Bolan. "Jako textař se v těch srdečních záležitostech cítím asi nejlépe a vzhledem k tomu, že se žena už dávno našla, může být píseň 'Vidím to růžově' takovou malou paralelou k singlu 'Hledá se žena' po deseti letech," říká Bolan o chytlavé novince.

Videoklip může svým pojetím lehce překvapit. Režisérská dvojice Jordan Haj - Givinar Kříž ho označuje jako "příběh o lásce o vášni". A je pravda, že v černobílém videu to jiskří ostošest. Místy má dokonce divák obavu o zdraví herců - módní fotografky Karolíny Holubové a jejího skutečného partnera, herce Matěje Paprčiaka. "Je to vlastně takové žánrové pojetí love story po vzoru několika filmů nebo určitých scén z nich, které se nám líbí a připadají nám hrozně sexy," vysvětlují Haj a Kříž. Zábavná podívaná.

Nové album, celé produkované Adriánem Líškou, by mělo následovat koncem roku. Turné "Dlouhej únor" potrvá od 1. do 29. února a zastaví se v sedmi největších českých městech. Jeho hostem bude liberecký zpěvák Sebastian.

Termíny turné "Dlouhej únor":

1. 2. PRAHA - Forum Karlín
6. 2. a 7. 2. BRNO - Centrum Sono
12. 2. HRADEC KRÁLOVÉ - Kongresové centrum Aldis
13. 2. LIBEREC - Dům kultury
21. 2. ČESKÉ BUDĚJOVICE - KD Vltava
22. 2. PLZEŇ - DEPO2015
29. 2. OSTRAVA - BrickHouse DOV



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY