Zedd a Kehlani čelí v klipu ke "Good Thing" bandě snobů

11.10.2019 12:15 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Spolupráce se zpěvačkami německo-americkému producentovi Zeddovi jdou. Však také za poslední dva roky pět ze sedmi jeho singlů mělo ženské vokály a dva z nich získaly i nominaci na Cenu Grammy. Můžeme jen dedukovat, zda za častějším výskytem kolegyň v jeho studiu není nevraživost jeho kolegů. Pořádnou bouři ostatně sklidilo nedávné vzpomínání Matthewa Komy na to, jak se mu po boku slavného producenta zle vedlo.

Novinkovou skladbou "Good Thing" se Zedd připomíná po sedmi měsících od nepříliš povedeného singlu "365", který natočil s Katy Perry. Garde mu na aktuálním počinu dělá Kehlani. Ve své domovině patří mezi nejnadějnější pěnice, v její kariéře však zatím chybí výraznější hit, kterým by se posluchačům zaryla do mysli (zkuste "Alive" a kouzelnou "Again" - pozn. ed.). Bohužel tahle píseň to nezmění. Ale je dalším jejím krokem ke konzumnějším posluchačům. U Zedda je návrat ke střízlivějšímu tempu vítaný. I když stále se jedná o taneční píseň, dynamickou a řádně energickou.

Co se také povedlo, je jednoduché, ale nápadité video. Atmosféra jak vystřižená ze třicátých let, nabubřelí hosté, pýcha a snobství, se kterým se musejí oba interpreti vypořádat, ať už z pozice hudebníka, číšnice či tanečnice. Jednoduché, ale má to jiskru a emoce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY