Roxy a NoD přinášejí přehledný program narozeninových oslav

10.10.2019 08:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Sedmadvacáté narozeniny oslaví Roxy a experimentální prostor NoD jako každoročně ve velkém stylu. Oba kluby nabídnou širokou škálu koncertů, parties, výstav a divadelních představení. Program poběží od pondělí 21. do soboty 26. října a bude pořádně nabitý. Tak pozor, aby vám náhodou něco neuniklo.

Roxy patří již 27 let ke špičce nejen české, ale i evropské klubové kultury. Stylová art-deco architektura prvorepublikového kina, vášeň pro hudbu a cit pro umění charakterizují dnes již legendární prostor. Na předešlých oslavách vystoupila taková jména jako Morcheeba, Slaves, Solomun, Stephan Bodzin, High Contrast a mnoho dalších. I letos klubu popřejí umělci a umělkyně světového formátu. Hlavním tahákem bude bezpochyby mistr grimeové scény Skepta, který se pro obrovský zájem přesouvá do Fora Karlín. Ale vše popořadě.

Program Roxy otevře hned v pondělí, respektive v úterý projekt divadla NoD s názvem "Zaživa", při kterém budou návštěvníci bojovat o holý život. Hlubiny klubu zasáhne zombie apokalypsa. Ve středu se žezla chopí pionýři elektroniky, průkopníci syntezátorů a krautrockové ikony Tangerine Dream. Den poté se dočkáme vystoupení česko-slovenského spojení Manon Meurt a Luvver se speciální audiovizuální liveshow. Jak již bylo řečeno, v pátek si netradičně odskočíme na Skeptu do Fora Karlín, ale tím nekončíme. V Roxy si poté dáme britskou techno ikonu Rebekah. Sedmadvacet let života klubu zakončíme v sobotu při drum and bassové smršti s Black Sun Empire.

Souhrnný program Roxy:

Po/Út 21.-22.10. - BE27: ZAŽIVA! Láďa Karda & kol.
info: www.roxy.cz/events/detail/2443/be27-zaziva

St 23.10. - BE27: Tangerine Dream (DE)
Info: www.roxy.cz/events/detail/2193/be27-tangerine-dream

Čt 24.10. - BE27: Manon Meurt / Luvver
Info: www.roxy.cz/events/detail/2417/manon-meurt-luvver

Pá 25.10. - BE27: Skepta (UK) | Forum Karlín
Info: www.roxy.cz/events/detail/2393/be27-skepta-at-forum-karlin

Pá 25. 10. - BE27: Rebekah (UK)
Info: www.roxy.cz/events/detail/2263/be27-rebekah

So/Sat 26.10. - BE27: Black Sun Empire (NL)
Info: www.roxy.cz/events/detail/2189/be27-black-sun-empire

Podrobný program v NoDu najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY