"Nejsem zklamanej" fanoušky skupiny Harlej nezklame

09.10.2019 13:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Harlej už se začal poctivě chystat na rok 2020. Oslaví totiž čtvrtstoletí souboru, a to nejen jarní halovou koncertní šňůrou, ale také novou studiovou deskou, následovníkem úspěšného alba "Hodný holky zlý kluky chtěj". Jak bude znít, napovídá nový singl a videoklip "Nejsem zklamanej". Kapela také skladbu určitě zahraje na podzimním turné, které absolvuje společně s kamarády z formace Komunál.

"Už je to víc než rok od posledního klipu, chtěli jsme našim fandům předložit novou písničku a nový obrázky. Z výsledku mám dobrej pocit a věřím, že bude bavit i naše posluchače," říká kytarista a kapelník Tonda Rauer, který je zároveň autorem hudby. Text dopsal Tomáš Miřátský. Video je v pořadí třiadvacátým obrazovým počinem skupiny a druhou spoluprací s firmou KH'Filmin, s níž točila velmi úspěšný Snímek "Strážní andělé".

"'Nejsem zklamanej' pro nás znamená začátek kolotoče natáčení nový desky a už se na to těším. Baví mě dělat nový písničky a vždycky jsem netrpělivý, jakou budou mít odezvu," doplňuje Rauer. Dá se čekat, že kladnou. Melodií je to typický Harlej, v tématu životem těžce zkoušených mužů se také spousta lidí najde. Zvuk je malinko zemitější, celkově song vedle kousků ze jmenované poslední desky rozhodně nepůsobí jako chudý příbuzný. Chystaná řadovka vyjde na přelomu února a března 2020 a odstartuje tour, jejímž vrcholem bude vystoupení ve Foru Karlín 18. dubna 2020. Skladbu je možné zakoupit na digitálních službách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY