The Atavists už také mají svoji Resistor Sound Session

24.09.2019 09:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Na svém kontě mají desítky koncertů, dvě desky, nespočet festivalů, dvě Ceny Anděl a teď už i Resistor Sound Session. Z Hradce Králové se jednoho prázdninového dne do brněnského Kabinetu Múz vypravila kapela The Atavists. "The Atavists pumpují živou vodu až z hlubin rock 'n' rollu a dodávají jí příchutě podle vlastních originálních receptur. Velmi chutné a osvěžující. Napjaté riffy s nádechem blues, virtuózní sóla dávají posluchačům nahlédnout do minulosti, ale zcela bez nostalgie a pózy. Shrnuto - pořádná párty jedině s Atavisty v prime time!" stojí v anotaci.

Svoji poslední desku "Lo-Fi Life" vydali muzikanti u vydavatelství Bigg Boss a na Resistor Sound Session z ní představili kousky "Dancing Queen" a "No More". Premiéra "Tančící královny" v novém světle je tady:

The Atavists se na Resistor Sound Session vrátili i ke své starší desce "Bad Times". Premiéru videa stejnojmenné skladby naplánovali na začátek října. Následně vyrážejí na další část své "Lo-Fi Live tour" - kromě českých klubů se zastaví i ve Švýcarsku.

Projekt Resistor Sound Session vznikl za podpory Státního fondu kultury České republiky, Fair Price Music, Kabinetu Múz a Smile Music.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY