OneRepublic během krátké doby vydali dva nové singly "Wanted" a "Somebody To Love"

19.09.2019 18:34 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Poslední studiová deska OneRepublic sice vyšla už v roce 2016, to ale neznamená, že by se parta kolem Ryana Teddera nějak flákala. Za poslední roky pánové představili celou řádku samostatných singlů, které ve většině případů sklízely velmi pochvalné ohlasy. V posledních dnech pak představili dvě nové skladby - "Wanted" a "Somebody To Love".

První píseň pokračuje v rozjetém vlaku chytlavých melodií. Produkci podtrhují dramatické smyčce a Ryanovo zpívané "oooooo" se tu taky pěkné vyřádí. Doprovodný videoklip je sice jednoduchý, ale překvapí frontmanovými živými tanečními kreacemi frontmana. Občas se tam zatočí i nějaká baletka, ale v tomto případě by to zpěvák uhrál i klidně celé sám.

Druhá skladba "Somebody To Love" zní opět jako jedna z dalších pohodovek od OneRepublic. Za zmínku ovšem stojí pozadí jejího vzniku: americká televizní stanice NBC letos na podzim započala novou éru talentových soutěží, kde se o přízeň poroty a diváků ucházejí amatérští textaři a skladatelé. Show s názvem "Songland" si již odbyla několik epizod a dosti angažovaným producentem v ní je právě i Ryan Tedder.

A zmíněná "Somebody To Love" od skladatele JTho Roache vyhrála jedenáctou epizodu a OneRepublic ji rovnou přezpívali a zařadili do svého repertoáru. Na celé soutěži je velmi sympatické, že dává prostor novým talentům, které jsou vždy tak trochu v pozadí celého hudebního průmyslu. Živé předvedení písně v "Songlandu" nabízí třetí video.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY