Debbi se do hravé novinky "Together" zamilovala. Složily ji pro ni kolegyně Patricie a Nela

04.09.2019 10:32 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Debbi má před sebou nabitý podzim, týden co týden se totiž bude převlékat za některou z hudebních hvězd v televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Neotálí ale ani s přípravou nového repertoáru. Po jarním singlu "Lighthouse" představuje další novinku "Together".

U zpěvačky jsme si již zvykli, že z jejích skladeb na poslech sálá pozitivní nálada a letní pohoda, a to i když zrovna zpívá o složitostech lásky. V tomto případě navíc hraje roli i holčičí soudržnost. Však jsou také autorkami dvě ženy - stále vyhledávanější skladatelka Patricie Fuxová a baskytaristka Nela Sasková, která hraje s Debbi v kapele. Text už však přidali muži - Tomáš Dvořák a Alasdair Bouch.

"Okamžitě jsem se do písničky zamilovala. Už dlouho se mi nestalo, že bych si nějakou skladbu tak rychle oblíbila. Stala se pro mě opravdu srdeční záležitostí," netají se Sólová interpretka roku 2017 dle Cen Anděl. Možná si ji díky svěžímu a hravému popovému zvuku, který písni vdechl producent Ondřej Turták alias ODD, zamilují také fanoušci. 7/10.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY