Na říjnový koncert kultovních New Order zbývá posledních dvě stě vstupenek. Jako předkapela jsou potvrzeni čínští Stolen

13.08.2019 15:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

New Order, jejichž koncert proběhne 3. října ve Velkém sále pražské Lucerny, si pozvali jako hosta mladou čínskou kapelu Stolen. Vstupenky na pražský koncert jsou v prodeji v síti Ticketmaster a GoOut.

Říjnový koncert New Order tak dostává další rozměr, protože Stolen patrně nebudou jen rozehřívací předkapela. Pocházejí z čínského města Chengdu a jejich tvorba v sobě mísí post-punk, elektroniku, techno, rock a to vše s nádechem orientální hudby. Kvůli nim oživil po deseti letech svůj legendární label MFS (Paul Van Dyk, Cosmic Baby) známý hudebník a producent Mark Reeder, který je slyšel hrát na turné v Číně. Ohromen jejich mimořádně energickými živými vystoupeními, nahrál s kapelou několik demo skladeb a nakonec společně v Berlíně realizovali album "Fragment" (2018). Stolen ho představili na 32týdenním turné po Číně.

Na základě jeho poslechu se zpěvák New Order Bernard Sumner s ostatními členy dohodli, že Stolen jsou ten pravý support na jejich letošní turné.

"Jsme rádi, že si New Order do svého turné vybrali Prahu a že jejich program, včetně předkapely, slibuje silný zážitek," říká pořadatelka Milena Palečková z 10:15 Entertainment.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY