Cosmic Gate na novém albu zrekapitulují dvacet let úspěšné kariéry

21.08.2019 08:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Popularita německého dua Cosmic Gate poslední dobou stále graduje. Počátkem roku si pánové na své konto připsali nominaci na Cenu Grammy, krátce poté zabodovali singlem "Need To Feel Loved" a odstartovali velké turné s podtitulem "Forward Ever, Backward Never", které je zavedlo do třiceti měst po celém světě. Za pár dnů vydají Bossi a Nic jakési best of, kterým rekapitulují dvacet let úspěšného fungování.

Cosmic Gate - 20 Years (Forward Ever Backward Never)
© facebook interpreta
Titul pojmenovaný "20 Years (Forward Ever Backward Never)" bude obsahovat celkem šestnáct songů a k mání bude digitálně a na CD od 23. srpna. Dvojice na výběrovku zařadila několik svých velkých hitů jako "Be Your Sound", "Exploration Of Space" nebo "Not Enough Time", které dostaly novou úpravu nebo remixovou podobu. Dalšími položkami jsou remixy, které CG vytvořili například pro Mauro Picotta nebo Rank 1, a samozřejmě nebude chybět ani letošní klubový hit "Need To Feel Loved".

Vydání alba "20 Years (Forward Ever Backward Never)", které si můžete již nyní předobjednat zde, ohlašují hned dva singly. Před pár týdny byla představena novinka "Light Years", kterou aktuálně doplňuje zbrusu nová verze velkého hitu "The Wave". Oba songy si můžete poslechnout níže a pak se můžete začít těšit na letošní beznadějně vyprodanou pražskou Transmission, kde se 12. října duo představí jako jeden z headlinerů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY