"New Look" Rity Ory nabídne zběsilou automobilovou honičku noční Dubají

17.07.2019 13:26 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Už se zdálo, že Rita Ora směřuje své další kariérní kroky k vydání nových písní. Nakonec se ale ona a její tým rozhodly podpořit listopadové album "Phoenix" šestým singlem. Volba padla na "New Look" z pera švédského producentského dua Jack & Coke.

Podezíravý text songu, ve kterém Rita hned na začátku jasně nadiktuje podmínky vztahu ("Chci vědět o všech místech, kam chodíš, o každém, koho znáš, a o všem, co děláš"), sliboval originální zápletku, té jsme se však nedočkali. Největším vzrušením ve videu je tak pseudohonička ve stylu filmu "Rychle a zběsile" v drahých vozech, kterou samo sebou zpěvačka vyhraje. Co může diváky potěšit více, jsou kulisy luxusní Dubaje, kde si to ona a její automobilový protivník projedou od historického jádra Al Seef až po moderní centrum s obřími mrakodrapy jako Burj Khalifa a dalšími.

Rita natočila snímek s režisérkou Tatiou Pilievou už začátkem dubna. Tehdy na svém Instagramu albánská rodačka ale nezveřejnila, co točí, a tak se nyní naděje v klip k úplně novému singlu rozplynuly. Zpěvačka tedy chce ještě dát prostor písním z vymodleného druhého alba. Oficiální propagace desky skončí v září, kdy Rita Ora odehraje svůj poslední koncert světového turné na berlínském Olympijském stadionu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY