Do O2 universa zavítá švédská senzace Ghost

08.07.2019 14:57 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Švédská skupina Ghost dosud v Česku hrála pouze jednou, a to coby předskokan brněnského vystoupení Iron Maiden před pěti lety. Letos si roli hosta vyzkouší na Výstavišti v Letňanech znovu, tentokrát před koncertem metalových velikánů z Metalliky. A 1. prosince se pak vůbec poprvé objeví jako hlavní hvězdy v prostorách O2 universum. Ten večer zde představí své loňské album "Prequelle".

Kapela vznikla v roce 2006 a její členové dlouhou dobu tajili své skutečné identity pod maskami. Nyní je již známo, že hlavním tahounem a lídrem formace je Tobias Forge. Ten po vleklých tahanicích o finance personálně protočil zbytek sestavy, a za bezejmennými ghouly tak dnes stojí zcela noví instrumentalisté. Ghost kolem sebe vytvořili tajuplnou auru Papeže - s každým dalším albem vystoupí nový a nakonec vždy umírá. Aktuálně ale místo Papeže káže mladý energický Cardinal Copia. Dle různých videí, které muzikanti čas od času zveřejňují na svém YouTube kanále, ovšem za celou skupinou stojí tajemná stará dáma.

Pódium rozehřeje americká rocková úderka All Them Witches a švédští metalisté Tribulation. Vstupenky budou v předprodeji v síti Ticketmaster od 12. července 2019 od 11 hodin. Jejich cena se bude pohybovat v rozmezí od 990 do 1 290 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY