Další díl kompilace "Subculture" namíchali Craig Connelly a Factor B

06.07.2019 09:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Doba letních měsíců není pro vydávání alb zrovna tou nejlepší. To však neplatí pro kompilace - v jejich případě to naopak bývá to nejvhodnější načasování (i pro samotné DJe jde o období, kdy mají nejvíce kšeftů). Možná proto právě nyní vychází i další díl úspěšné řady "Subculture" labelu, který vlastní trancový mág John O'Callaghan.

Ten oslovil dva kolegy z branže, jmenovitě Brita Craiga Connellyho a Australana Brendana Blatta, který vystupuje pod uměleckým jménem Factor B. Výsledkem jejich DJského snažení jsou dva sety, které dohromady čítají dvaatřicet songů. Pilířem obou jsou samozřejmě skladby z jejich vlastní produkce, těšit se ale můžeme i na novinky od Giuseppe Ottavianiho, Cold Blue, Bryana Kearneyho, Sneijdera, Lostlyho nebo Johna O'Callaghana.

Novinková kompilace "Subculture - Mixed By Craig Connelly & Factor B" vyšla v zahraniční 28. června a je k mání digitálně i na kompletu dvou CD. Tuzemští fandové nemusejí smutnit, distribuce titul do našich prodejen dodá v první polovině července. Pokud nechcete čekat, zakoupit ji můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY