Lenny nás s chytlavým singlem "Lovers Do" bere na zběsilý road trip

04.07.2019 12:03 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Již třetím singlem chystá Lenny půdu pro své druhé studiové album. Po spíše melancholické záležitosti "Home" nyní představuje skladbu šitou přímo na léto, tedy velmi chytlavou a taneční. V energické novince zpěvačka s lehkostí kombinuje pop, elektroniku, ale i trochu indie rocku. Produkci si vzali na starost Ondřej Fiedler a Marcel Procházka. Výsledkem je sice krátká, ale o to údernější hitovka, po které snad ochotně sáhnou i rádia.

Neméně zábavný je i doprovodný videoklip. Ten odjela Lenny se svým týmem natočit do Polska. Společně s mladou interpretkou sledujeme vznětlivý románek, v němž kvůli sporu o tašku se zřejmě velmi atraktivním obsahem dojde i na násilí. Vizuál se navíc může pyšnit osobitým, poutavým stylem. "Natáčení bylo velmi náročné, za tři dny jsme naspali asi jen pět hodin. Ale jsem přesvědčená, že výsledek za to stojí!" líčí nadšeně majitelka pěti Cen Anděl.

Na listopad si pak přichystala krátké turné o pěti zastávkách. Po loňském pompézním vystoupení ve Foru Karlín si však chce užít bližšího kontaktu s diváky, a tak míří do menších klubů. Připomene zde svůj debut "Hearts" a představí i několik písní z jeho nástupce. Kdy ten vyjde, je však zatím ve hvězdách. "Nechci, aby se deadliny staly zabijákem mojí kreativity. Je to příjemná motivace, ale chci lidem předvést to nejlepší ze sebe a k tomu potřebuji čas. Věřím, že deska se zrodí stejně jako 'Hearts' - v ten pravý čas," dodává.

Zastávky "Lovers Tour":

1. 11. Vratislavice
5. 11. Brno
8. 11. Pardubice
15. 11. Krnov
23. 11. Plzeň



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY