Do Prahy a Zlína přijedou P.O.D. Doprovodí je Alien Ant Farm

02.07.2019 11:22 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Americká nu-metalová parta P.O.D. se konečně podívá do České republiky. Po několika neúspěšných pokusech a zrušených koncertech v Praze chystají vystoupení hned ve dvou městech. Kromě hlavního města (konkrétně smíchovského klubu MeetFactory) zavítají také do Zlína, kde zahrají v Masters Of Rock Cafe.

P.O.D. pocházejí z kalifornského velkoměsta San Diega a patří k jedněm ze zakladatelů subžánru nu-metalu, který stvořili společně třeba s Limp Bizkit či Korn. Jejich nejslavnější a nejúspěšnější deskou je multiplatinová kolekce "Satellite" z roku 2001, za kterou byla kapela třikrát nominována na cenu Grammy. Zajímavostí je také, že formace funguje v téměř původní sestavě, a to ve složení Sonny Sandoval (zpěv), Wuv Bernardo (bicí) a Marcos Curiel (kytara). Od roku 1994 je doplňuje ještě Traa Daniels (basa). Skupina měla v České republice hrát už v roce 2009 a pak o dvě léta později. V obou případech ale byla vystoupení za ne zcela jasných okolností zrušena.

Plánované show amerických klasiků se uskuteční 6. listopadu v Praze a o den později ve Zlíně. Jako doprovod si s sebou berou Alien Ant Farm, tedy kapelu, která proslula především coververzí hitu Michaela Jacksona "Smooth Criminal". Ta se objevila na albu "Anthology" a úspěšně rotovala v hitparádách MTV. Posledním počinem AAF je "Always and Forever" z roku 2015, na ten by podle strohých informací měli muzikanti navázat novinkou ještě letos. Dalším předskokanem pak bude parta z Los Angeles Dead Girls Academy.

Vstupenky jsou k dispozici na GoOut.cz za 850 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY