Festival Mighty Sounds za měsíc oslaví jubilejní 15. ročník

13.06.2019 12:35 - Hana Bukáčková | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Organizátoři Mighty Sounds finišují s přípravami pro 15. ročník tohoto oblíbeného festivalu, který se letos uskuteční 12.-14. července v Táboře. Na letišti Čápův dvůr se během tří dnů představí přes 100 interpretů ze zahraničí (Turbonegro, While She Sleeps, The Original Wailers, Dog Eat Dog, Dubioza Kolektiv, The Casualties, Deez Nuts) i z domácí hudební scény (Sto zvířat, Fast Food Orchestra, WWW, Plexis, Pipes And Pints), nabídne tak to nejlepší z punk rocku, rock 'n' rollu, ska, punku, reggae a spřízněných žánrů, ale i špičku domácího alternativního divadla a bohatý doprovodný program.

Krom hlavních tahounů byl zveřejněn i program stage Radia 1, který se zaměřuje na to nejlepší z alternativy všeho druhu. Přijedou například Donny Bennet ze Sydney, kníže pornofolku Záviš či ulítle úchylní Bert & Friends. Nebudou chybět ani představitelé hip-hopové scény: vystoupí Nevereš, WWW či rapper Zverina. Odpolední hodiny na této stagei budou patřit vybraným představením alternativního divadla, večery pak DJským setům.

Kromě nabitého line-upu si pořadatelé jako každý rok dávají záležet i na kvalitě a pestrosti nabídky jídla (akce se účastní hodně veganů a přiznivců straight edge subkultury, a tak je myšleno i na ně), stejně jako na komfortu v areálu i stanovém městečku. Festival je pověstný svou unikátní atmosférou. Vstupenky lze nyní v předprodeji pořídit za cenu od 1 650 Kč na všechny tři dny a stále je také možné si v předstihu zakoupit jednu z variant ubytování ve stanovém městečku. Více informací lze nalézt na webu Mighty Sounds.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY