Australská zpěvačka Courtney Barnett zavítá v září do pražského Lucerna Music Baru

13.06.2019 10:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Courtney Barnett představuje jeden z nejvýraznějších a působivých hlasů v indie rocku. Je to zpěvačka a písničkářka, která mísí pronikavé vidění světa s takřka devastujícím sebehodnocením. Její nezvyklé hudební struktury a nálady předznamenávají další budoucí úspěchy a fantastické koncerty prodchnuté feedbackovým vazbením jí získaly fanoušky na pěti světadílech. Do Prahy Courtney zavítá poprvé 5. září do pražského Lucerna Music Baru.

Courtney Barnett získala celou řadu ocenění v rodné Austrálii, stejně jako nominace na Grammy a BRIT. Debutové album "Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Think" způsobilo malou senzaci a nadšené kritiky - Rolling Stone ji chválil jako "jednu z nejostřejších a nejoriginálnějších písničkářek současnosti - na jakékoliv úrovni a v jakémkoliv žánru. Je vtipná jak Lena Dunham, je to dylanovský ninja slov". V roce 2017 vyšlo skvělé album "Lotta Sea Lice", introspektivní deska duetů s Kurtem Vilem, a loni její druhé sólové album "Tell Me How You Really Feel".

Vstupenky na zářijový koncert Courtney Barnett si můžete zakoupit za 540 Kč (+ poplatky) buď přímo na pokladně (bez poplatků) a webu Lucerna Music Baru nebo například v sítích GoOut.cz. V případě nevyprodání vstupenek v předprodeji pak na místě v den koncertu za 650 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY