Pražský koncert Garbage se ruší kvůli problémům s promotéry

12.06.2019 08:43 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Alternativní rockeři Garbage se letos v červnu měli po dlouhých čtrnácti letech vrátit do České republiky. Na jejich vystoupení si však budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Kapela včera prostřednictvím svých sociálních sítí oznámila českým fanouškům smutnou informaci o zrušení vystoupení plánovaného na 24. června u Křižíkovy fontány.

K rozhodnutí prý došlo po domluvě s jejich agentem. Hlavním důvodem pak má být neplnění smluvních závazků ze strany promotéra. Skupina se následně fanouškům za celou nešťastnou situaci omluvila s dodatkem, že tohle je bohužel mimo jejich kontrolu. Všechny zakoupené vstupenky bude možné vrátit v místě nákupu. Pořadatel koncertu, slovenská Agentúra Kvas, zatím nesdělila žádné informace.

Nejbližším koncertem pro české fanoušky tak zůstává vystoupení 26. června na Slovensku, v amfiteátru Sereď, pořádané stejnou agenturou. Oslavy pětadvaceti let od vzniku kapely budou probíhat až do 18. července, kdy skupina zahraje v irském Dublinu. Garbage mimo turné pracují i na sedmé desce. Prozatím poslední dlouhohrající nahrávkou je "Strange Little Birds" z roku 2016, po které přišel ještě singl "No Horses".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY