Trio MUNA ohlašuje druhou desku peckou "Number One Fan" se schizofrenním klipem

12.06.2019 08:16 - David Věžník | foto: facebook interpreta

MUNA jsou tři holky z Los Angeles, které dělají (alespoň podle Wikipedie) dark pop a pop rock. Chcete-li přesnější popis, pak vězte, že dělají hodně příjemnou hudbu. Před dvěma lety debutovaly povedenou nahrávkou "About U", z níž pro seznámení doporučujeme přenádhernou "I Know A Place" nebo ještě přenádhernější "Winterbreak".

A letos by své fanoušky a fanynky rády obdařily deskou druhou. Bude se jmenovat "Saves The World" a ohlašuje ji první singl "Number One Fan".

Ten dokazuje, že tyhle dámy jsou talentem doslova napěchovány. Píseň si bere to nejlepší z osmedsátek minulého století, přitom zní svěže a chytlavá je tak, že... že... no, však poslechněte sami.

"Je to song o tom, jak je důležité rozeznat negativní hlasy ve vaší hlavě a naučit se k nim promlouvat," popsaly Katie Gavin & spol. v tiskové zprávě. Dodaly, že překvapivým zjištěním pak je, že sami sobě tak můžete být nejen největšími hatery, ale i největšími fanoušky.

Doprovodný klip Isaaca Schneidera tuto schizofrenii podtrhuje tak, že si od serveru Stereogum vysloužil popis, že vypadá, "jako by David Lynch nechal Lady Gaga režírovat jednu epizodu 'Twin Peaks'". K tomu se nedá nic dodat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY