Rihannin byznys s kosmetikou a spodním prádlem z ní udělal nejbohatší zpěvačku světa

06.06.2019 13:58 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

I když Rihanna přes tři roky nevydala žádnou novou desku, její majetek roste závratným tempem. A to dokonce tak, že se stala podle magazínu Forbes nejbohatší zpěvačkou světa a se šesti sty miliony dolary porazila i Madonnu, která podobným žebříčkům dlouhá léta kralovala.

Její hudba jí zcela jistě vynesla největší část odhadovaného jmění, ale je dobré připomenout, že v posledních letech, kdy upozadila své muzikantské zájmy, jí nejvíce vynáší kolekce vlastního spodního prádla Savage X Fenty a kosmetická značka Fenty Beauty, kde se pro změnu zaměřila na dekorativní kosmetiku. Marketing u obou značek zvládla na výbornou a byla hojně opěvovaná za krok, že se v jejích kampaních neobjevovaly prvoplánové krásky a prostor dostaly i ženy rozličných tvarů.

V neposlední řadě obě své podnikatelské výzvy i hojně promovala přes sociální sítě, kdy pro svou kosmetickou značku natočila i pár jednoduchých, ale na instagramu oblíbených tutorialů. Sama o svém velkém úspěchu vcelku pokorně pronesla: "Nikdy by mě nenapadlo, že vydělám tolik peněz. To číslo mě ale v mé činnosti nezastaví, peníze nebyly nikdy mým hnacím motorem."

Žebříček Forbesu kromě zlaté a stříbrné ženy zmiňuje ještě další dvě jména, a to na třetím místě umístěnou Céline Dion se čtyřmi sty padesáti miliony dolary a Beyoncé, která vydělala o padesát milionů dolarů méně. U Beyoncé bude veselo nejen zásluhou jejího čtvrtého místa, ale i díky zprávě, která vyšla o pár hodin dříve než tento žebříček a která oznamovala, že její manžel Jay-Z je prvním rapperem v historii, který vydělal přes miliardu dolarů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY