Adam Lambert se v "New Eyes" vrací až do sedmdesátek

05.06.2019 13:28 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už čtyři roky uplynuly od třetí řadovky Adama Lamberta "The Original High". Nijak velký komerční úspěch sice neprospěl jeho duševnímu zdraví, ale dle jeho slov ho naštěstí nad vodou držely společné koncerty s Queen. A právě pěvecké hostování v této kapele se patrně velmi odrazí na chystané čtvrté desce nazvané "Velvet". Ta sice zatím nemá datum vydání, zpěvák si od ní ale velmi slibuje. Zcela obměnil skladatelský tým a místo do budoucnosti se zahleděl do minulosti.

Pilotní singl "New Eyes" (dá se předpokládat, že v mezičase vydané písničky se na desce neobjeví) je čistočistý návrat do rockových sedmdesátek, kdy Lambert do kytarových vyhrávek emotivně zpívá. Stejnou náladu má i doprovodné filmové video, které sleduje v hudebním klubu několik hlavních postav a zelenou barvou zářící předměty. Co to vše znamená, se pravděpodobně dozvíme z dalších klipů v blízké budoucnosti, protože video je označeno jako "Velvet Part 1" a na jeho konci se objeví to be continued. Píseň i klip mají skvělou atmosféru, ale je otázka, jak dalece se tato rapidní změna stylu propojí s Lambertovými fanoušky.

Našlápnuto má každopádně dobře, písničku už živě předvedl i na velkém finále letošního American Idolu, kde jeho vystoupení bylo snad ještě více retro než samotný videoklip. Ale je z něj znovu slyšet, jak opravdu moc dobrý zpěvák je.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY