Podívejte se na živý přenos speciálního koncertu The Cure ke třicetiletému výročí desky "Disintegration"

30.05.2019 08:08 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už za necelé dva měsíce si i čeští fandové budou moci užít show The Cure pod širým nebem, a to na letošním ročníku Colours Of Ostrava. Kapela ale už vyrazila na rozsáhlé turné a v současnosti je v Austrálii, kde na několika vystoupeních oslavuje třicetileté výročí legendární desky "Disintegration". Ta je určitě známá i posluchačům, kteří Robertu Smithovi & spol. zrovna nefandí - obsahuje totiž skladby jako "Pictures of You", "Lovesong" či "Lullaby".

Pokud to máte do Sydney daleko, může vás potěšit zpráva, že skupina bude jeden z koncertů přenášet živě po internetu. Čtvrteční vystoupení si tak můžete pustit na monitoru místo hokeje - začíná sice v osm hodin večer, ovšem australského času, což je u nás pravé poledne. Přímý přenos by měl být dostupný z facebookového profilu kapely a také přes YouTube.

Zajímá-li vás, co The Cure budou hrát, s velkou pravděpodobností se budete moci těšit na stejný setlist jako na prvním z koncertů, tedy celé album "Disintegration" a poté několik béček singlů a podobných rarit. Podle šikovných kolegů z NME.com by čtvrteční show měla přinést tyto skladby: Plainsong, Pictures of You, Closedown, Lovesong, Last Dance, Lullaby, Fascination Street, Prayers for Rain, The Same Deep Water as You, Disintegration, Homesick, Untitled, No Heart, Esten, 2 Late, Babble, Fear of Ghosts, Out of Mind, Delirious Night, Pirate Ships (Wendy Waldman cover).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY