Madonna pobouřila fanoušky. Vystoupení z finále Eurovize nahrála na YouTube s vylepšenými vokály

23.05.2019 12:08 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

"Falešný zpěv Madonny mě šokoval." "Ostuda." "Zazpívala ze všech interpretů nejhůř." "Dalo se na to dívat jedině s vypnutým zvukem." "Trapas." To jsou jen některé z ohlasů na vystoupení Královny popu při finále Eurovize, které jsme vytáhli z diskuze pod naším článkem. A protože podobně kritické názory zaznívají všude po světě, zpěvačka se rozhodla očekávané číslo na svém YouTube kanále zveřejnit upravené.

Její vokály jsou najednou mnohem čistší, než tomu bylo v přímém přenosu, který v televizi sledovaly miliony diváků po celém světě. Týká se to především písně "Like A Prayer", kterou zazpívala, aby připomněla třicet let od jejího vydání. Hned po ní zazněla novinka "Future" avizující nové album "Madame X", ovšem v tomto případě byla už původní živá verze vylepšena nadměrným množstvím auto-tune.

Deska "Madame X" vyjde 14. června, Madonna z ní již odkryla několik skladeb, ovšem žádná z nich se zatím nedočkala většího komerčního úspěchu. Nechme se překvapit, zda jí tento malý podvůdek v propagaci novinky pomůže, nebo jí naopak u fanoušků podrazí nohy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY