Nové album Opeth vyjde ve dvou verzích

24.05.2019 18:02 - Jiří V. Matýsek | foto: Opeth

Již před časem se objevila z tábora švédských kdysi-deathmetalistů, nyní spíše progmetalistů Opeth zpráva, že na podzim mají nalinkovanou první část světového turné k nové desce. Nyní se konečně v souvislosti s albem objevily konkrétnější informace: název, tracklist i přebal. A taky jedna zajímavost.

Opeth - In Cauda Venenum
© facebook interpreta
Následník tři roky staré "Sorceress" se bude jmenovat "In Cauda Venenum" a vyjde na podzim. Konkrétní datum zůstává stále zahaleno rouškou tajemství. Na nahrávce najdeme desítku skladeb a celá kolekce vyjde hned ve dvou verzích: anglicky a švédsky. Kytarista Fredrik Akesson se nechal slyšet, že "v porovnání s předchozími třemi alby je novinka komplexnější, energičtější", a taky dodal, že to "bude něco". Na další detaily zatím čekáme, stejně tak jako na zprávu, zda turné zahrne i nějaký koncert v českých či moravských zemích.

Tracklist "In Cauda Venenum" bude následující: Livet's Trädgård / Garden Of Earthly Delights (Intro), Svekets Prins / Dignity, Hjärtat Vet Vad Handen Gör / Heart In Hand, De Närmast Sörjande / Next Of Kin, Minnets Yta / Lovelorn Crime, Charlatan, Ingen Sanning Är Allas / Universal Truth, Banemannen / The Garroter, Kontinuerlig Drift / Continuum, Allting Tar Slut / All Things Will Pass.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY