Spice Girls zatím nehodlají pokračovat

21.02.2003 10:27 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Spice Girls
© facebook interpreta
Už jste možná slyšeli, že se sestava fešných děvčat, které před pár lety pojilo společné vystupování pod názvem Spice Girls, hodlá sejít a možná i pokračovat pod společnou vlajkou.

Velké setkání v Beckhingamu, tedy v sídle manželů Davida a Victorie, však nepřineslo tolik, kolik novináři očekávali. Podle všeho se totiž dámy sešly pouze za účelem přátelského posezení a poklábosení si o všem možném i nemožném a sem tam se asi zavzpomínalo i na staré dobré časy. Tvářila se tak alepoň mluvčí a členka této bývalé skupiny, zpěvačka Mel C. Ta prohlásila, že večeře u Beckhamů byla čistě společenskou událostí, nešlo v ní o žádný obchod ani o plány na znovuobnovení hvězdné sestavy."Bylo to vůbec zvláštní, tak dlouho jsme se spolu neviděly a všechno kolem se změnilo ...", dodala Melanie, která právě v těchto dnech slaví další sólové úspěchy se singlem "Here It Comes Again".

Pro fanoušky to bude bezesporu trochu zklamání, útěchou snad může být jen pětkrát tolik sólových počinů. Podle všeho se zdá, že společné setkání krasavic nepřineslo ni diskusi ma téma zda vydat, či nevydat album největších hitů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY