Matt Bellamy z Muse jako módní ikona. Oblékněte se v POP Airport v jeho stylu

20.05.2019 13:11 - Tisková zpráva | foto: Warner Music

POP je zkratka názvu Premium Outlet Prague. POP je výraz, který́ vzbuzuje emoce. Nese v sobě popularitu, známost, záři reflektorů, hudbu, glamour. Ocitněte se v záři reflektorů i vy.

Ze značek jako Gucci, Fendi nebo Versace by si bez problému vybral i frontman kapely Muse Matt Bellamy. Tento britský zpěvák, kytarista a klávesista je proslulý především svým falzetem. Ale jak se zdá, nejen jím. V dubnu 2005 jej britský hudební týdeník Kerrang! ocenil 28. místem v žebříčku 50 nejvíce sexy lidí v kategorii rock 'n roll. Nejvíc sexy rockerem jej dva roky po sobě vyhlásil i Cosmopolitan (2003-2004). A britský hudební magazín NME ho dokonce vybral za nejvíce sexy muže roku 2007. Na slavnostní vyhlášení NME dorazil Matt v šedivém véčkovém svetru s károvými vzory, což je podle módní bible Vogue jedním z typických kousků z šatníku frontmana Muse.

Asi nejznámější jsou ale obleky, které pocházejí od návrhářky Sophie Lopez a Raye Browna, který dle Lopeziných návrhů šije pro mnoho známých tváří světového showbyznysu včetně kapely Muse. Jeden z výstřelků Matta Bellamyho z jejich dílny je oblek celý pokrytý krystaly Swarovski. Z rebelujícího muže s obarvenou hlavou se tak postupně stal muž, který na sebe rád vezme oblek, například ten od Armaniho na Grammy Awards.

Nové album "Simulation Theory" se nese ve stylu éry počátků elektronické hudby 80. let. Muse zvolili retro a v takovém duchu je celá jejich tour včetně kostýmů, byť je vše v trochu modernějším hávu. Co se oblečení týče, Matt Bellamy volí na koncertech klasiku v podobě černých kalhot, trička s potiskem, na které si občas nasadí svůj oblíbený černý bomber. Vrcholem je pak chvíle, kdy přijde do potemnělé haly s bomberem s LED světly na zádech i hrudníku.

Získejte vstupenku

Muse x POP
© facebook interpreta
Muse se letos chystají i do Prahy, kde zahrají 26. května 2019. A nyní přichází nabídka, které se těžko odolává. Zajeďte do pražského POP Airport, které se nachází jen pět minut od letiště Václava Havla. Nakupte v hodnotě 2000 Kč a vstupenka na pražský koncert této rockové kapely ve stejné hodnotě je vaše.

Vybírat je z čeho. Najdete tu přes 70 obchodů, více než 200 prémiových značek a slevu 30 % až 70 %. Vstupenky na Muse budou v POP Airport k dispozici od pondělí 20. května 2019 od 10:00 do vyčerpání zásob. Připraveno je celkem 1 000 vstupenek na sezení pro prvních 1 000 zákazníků. Vstupenku v tištěné podobě dostanete po předložení účtenek ve VIP louge naproti informačního centru v areálu outletu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY