Thom Artway a Lenny v klipu "Chasing The Wires" vyprávějí o nenaplněných přáních ve vztazích

18.05.2019 09:55 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Po klipu "Can't Wait", který Thom Artway natáčel v Itálii, přichází s dalším videem. Tentokrát se obrazového zpracování dočkal duet s Lenny s názvem "Chasing The Wires". I ten najdeme na albu "All I Know" a premiéru měl při startu YouTube Music, což je nová mobilní i počítačová aplikace určená speciálně k poslechu hudby.

"Píseň 'Chasing The Wires' je o snaze pochopit druhého, o nalezení určitého souladu mezi lidmi. Když ovšem lidé o svých pocitech nemluví, vzniká 'žár', který člověka vnitřně pálí, užírá, a lidé tak stále naráží na stejné problémy a beznaděj," vysvětluje Thom Artway.

Za temnějším videoklipem z ulice stojí režijní duo Czech Vibes ve složení Magdaléna Fukanová a Markéta Polášková. Ty zasadily příběh komplikovaného vztahu vytíženého muzikanta (Janek Kovářík) a jeho osaměle se cítící dívky (Hana Gavlíková) do noční Prahy, a vyprávějí tak o nenaplněných snech a přáních ve vztazích.

Scény se odehrávají na koncertě v klubu, v přilehlém baru, v prázdném bytě, na střeše Lucerny, ale i v Artwayově vlastním bytě. Ve videu není nouze o současné rádoby hvězdy internetu - známé tváře českých sociálních sítí, jako jsou Kovy, Nicol a Lucie z A Cup of Style, Bé Hà, Smusa a Gran Jacob. Naštěstí na sebe nestrhávají moc pozornosti a hlavní role ponechávají hlavním hrdinům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY