Koncert One OK Rock se přesouvá do Lucerna Music Baru, večer zahájí Dan Lancaster

08.05.2019 19:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Koncert japonské rock-popové kapely One OK Rock, který byl ohlášen na 20. května do pražské Lucerny, se z produkčních důvodů přesouvá do Lucerna Music Baru. Fanoušci si tak budou moc vychutnat hudebníky z bezprostřední blízkosti. Zakoupené vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti. Kapela současně zkompletovala line-up, kdy před One OK Rock a dříve oznámenými Anterost vystoupí britský hudebník a producent Dan Lancaster.

Dan Lancaster je britský producent. V posledních dvou letech napsal, natočil a smíchal celkem osm songů, které se objevily na Radio 1 A-Listed. Kromě One OK Rock, se kterými dělal na jejich albu, spolupracoval také s Blink 182, 5 Seconds Of Summer, Bring Me The Horizon, Avril Lavigne, Lower Than Atlantis a Don Broco. Jím produkované nahrávky získaly několik platinových a zlatých alb a obsadily první místa žebříčků ve Velké Británii, Spojených státech, Japonsku, Kanadě a Austrálii. Podílel se na nahrávkách s více než osmi sty miliony streamů na Spotify. Kromě spolupráce s jinými umělci Dan pracuje na svém vlastním projektu Raw Kingdom. Byl nominován na Producenta roku 2017 a 2018 Heavy Metal Awards.

Line Up:
19:00 - otevření klubu / doors
19:30 - Dan Lancaster
20:10 - Anteros
21:10 - One OK Rock

Vstupenky na pražský koncert One OK Rock, před kterými vystoupí právě Anteros, se prodávají za 790 Kč + poplatky v sítích GoOut a Ticketmaster. V případě nevyprodání vstupenek v předprodeji pak budou na místě v den koncertu za 950 Kč.

V prodeji je také limitovaný počet VIP vstupenek, které obsahují následující:
Vstupenka na koncert
Meet and Greet s kapelou One OK Rock
Laminovaná VIP kartička
One OK Rock páska na zápěstí
Přednostní vstup do sálu



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY