Nové album Bastille vyjde v polovině června

16.05.2019 15:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když prodeje poslední desky Bastille pojmenované "Wild World" nebyly zrovna převratné, naživo je čtveřice z Londýna stále velmi vyhledávaným artiklem. Poslední rok kapela poctivě věnovala koncertování, pauzy ale trávila ve studiu. Vzniklo tak jedenáct písní, které fanouškům naservíruje pod názvem "Doom Days".

Bastille - Doom Days
© facebook interpreta
Třetí plnohodnotné album Bastille vyjde 14. června a krom digitální verze budou k dispozici čtyři různé fyzické formáty. Krom CD, černého vinylu a červené kazety si příznivci budou moci pořídit i limitovaný sběratelský box. Ten krom CD a kazety bude obsahovat i několik placek, pětici 3D fotografií i speciální 3D brýle v modro-červené barvě. Zde si můžete prohlédnout všechny formáty a třeba i zakoupit jeden ze speciálních limitovaných balíčků obsahujících i tričko.

Blížící se vydání "Doom Days" aktuálně coby singl propaguje titulní píseň. Na video k ní se můžete podívat níže. Kolekce pak bude obsahovat tyto skladby: Quarter Past Midnight, Bad Decisions, The Waves, Divide, Million Pieces, Doom Days, Nocturnal Creatures, 4AM, Another Place, Those Nights, Joy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY